Email zadny nedorazil ani ve spamu jsem ho nenasel. Zkousim nick: machacek a heslo, ktere je vyse ale nefunguje to. Delam neco spatne? Moc diky Lukas M.
Omlouvám, se že se možná ptám na špatném místě, nemůžu najít, kde změnit heslo, tak důkladné jak jsem dostala nemám ani do banky , dala bych si něco co udržím v hlavě. Předem moc děkuju za radu. jaja99
Dobrý den, mám email. adresu: alenahujova@centrum.cz, a pravděpodobně zadávám špatně přihlašovací jméno, . Jsem zaregistrovaná, ale nemohu se ani přihlásit ani znovu zaregistrovat, protože udávám stále stejnou email. adresu. ¨Můžete mi poradit
Nelze mi zaregistrovat---pry uz nekdo pouziva muj email...tak jsem se skusila prihlasit se ztratou hesla(mozna jsem se uz nekdy registrovala) ale odpoved znela ze muj email je neznamy...tak ted nevim nekdo ho ma a pritom je neznamy ? ....co tedy dal?
Království doporučuje!!!
Audioknihu s názvem Stín černého hvozdu, jejímž autorem je Královský rétor Jiřík, si můžete zakoupit za 111 korun českých ZDE. Poslech audioknihy od "profíka" Jiříka vám jistě zpříjemní i smutné podzimní večery. Nákupem tohoto titulu podpoříte vznik nových audioknih.
Tipy pro uživatele
Pokud hledáte na Království mluvené slovo, využijte tento vyhledávací formulář.
Upozornění
Pokud jste použili vyhledávací formulář a vámi hledané mluvené slovo zde není, můžete požádat o jeho přidání ZDE.
Pokud žádáte o reupload nefunkčního odkazu, téma pro vaši žádost je ZDE.
Pokud potřebujete nahrát funkční odkaz na jiný server či datové úložiště, nikde jinde než ZDE vám nepomůžeme.